ciorapi

Ciorapi pentru toamna 2020

Iată că a venit și toamna, elegantă, îmbrăcată în culori arămii, purtând parfumul jilav al pământului acoperit de frunzele ruginii. Temperaturile scad ușor ușor, și lăsăm cu greu deoparte sandalele, și facem loc la cizmulițe.

Iată că a venit și toamna, elegantă, îmbrăcată în culori arămii, purtând parfumul jilav al pământului acoperit de frunzele ruginii. Temperaturile scad ușor ușor, și lăsăm cu greu deoparte sandalele, și facem loc la cizmulițe.

Dar de un lucru sunt sigură! Nu vom renunța la rochii și fuste doar pentru că afară este mai frig. Acum este momentul perfect să purtăm dresuri și ciorapi drăguți, în combinații inedite. Și ce loc mai bun să ne cumpărăm ciorapi decât Șosetăria.ro? Eu ador acest magazin online, mai cu seamă acum, pe timp de pandemie, când pur și simplu, decât să merg prin magazine și să stau cu masca pe fată, mai bine fac cumpărăturile de acasă.

De curând, am primit de la ei câteva perechi foarte drăguțe de ciorăpei, și vreau să vi le arăt. Desigur, pe site veți găsi o mulțime de modele de șosete drăguțe și vesele, dar și dresuri sexy și irezistibile.

Șosetele din fibre de bambus sunt moi la atingere și oferă un sentiment de confort natural. Se știe că vâscoza, este un material de calitate, care îndepărtează eficient umezeala, împiedicând astfel dezvoltarea bacteriilor și a ciupercilor care produc mirosul neplăcut al picioarelor. Vâscoza este moale și vaporoasă, permițănd aerului să treacă prin țesătură, în plus nu se scămoșează, nu intră la apă și nu se decolorează.  Ciorapii sunt disponibili în patru nuanțe, pe care le vei putea combina la orice ținută din această toamnă.

Ador ciorapii din plasă! Îi găsesc extrem de atrăgători, și ușor de integrat în ținute nonconformiste.. Am găsit pe site o pereche de ciorapi din plasă, până la genunchi, fabricați în Italia.  Ciorapii sunt obținuți din fibre de elastan, care se întind frumos pe picior, iar întăritura din partea de sus este moale și cu presiune ușoară.  Poartă-i cu o pereche de jeans rupți și cu pantofi stiletto.

Păstrând nota nonconformistă, poți face o combinație interesantă adăugând unui dres cu buline o pereche de șosete cu fir metalizat.  Cu siguranță acestă combinație nu va trece neobservată și va scoate în evidență orice ținută. Șosetele din lycra sunt realizate cu tehnologie 3D, fiind fine și elastice. Aceste șosete vor completa perfect o ținută elegantă.  Dresul subțire cu picățele este realizat din țesături fine, simțindu-se plăcut pe piele. Acești ciorapi au chilot întărit și bandă moale cu presiune ușoară asupra abdomenului. Vârful degetelor are întăritură invizibilă.

Întotdeauna am găsit dresurile care au model cu dungă în partea din spate extrem de elegante și feminine. Dresul din colecția de LuxLine de la Marilyn este foarte fin, având un rafinament aparte.  Talia este normală, cu bandă elastică și moale în jurul abdomenului, chilotul fiind neîntărit. Acest ciorap este perfect pentru ținutele office sau formale, oferind un aer sofisticat.

Șosetele din microfibră peste genunchi le poți purta toamna asta cu ghete și fuste scurte, pentru un look școlăresc. Dar aceste șosete pot deveni rapid obiectul dorinței purtându-le la portjartier.

ciorapi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.