costume de baie

Costume de baie intregi pentru 2019

Costumele de baie intregi sunt extrem de stilate si versatile. La piscina sau la mare, astfel de piese sunt extrem de practice, oferind siguranta ca nu va lasa la vedere partile intime. In plus sunt

Costumele de baie intregi sunt extrem de stilate si versatile. La piscina sau la mare, astfel de piese sunt extrem de practice, oferind siguranta ca nu va lasa la vedere partile intime. In plus sunt extrem de atragatoare si modeleaza silueta, scotand in evidenta formele tale feminine. Cu imprimeuri si taieturi diverse, cu siguranta vei gasi un costum de baie perfect pentru silueta ta! Iti las mai jos cateva modele de costume de baie intregi, din colectia Zaful:

Animal print este extrem de sexy si provocator, si doar o femeie indrazneata ar purta un astfel de costum de baie. Un astfel de imprimeu devine extrem de stilat daca adopti atitudinea potrivita!  Intoarce toate privirile si castiga admiratia tuturor, purtand un costum de baie animal print!

zaful ZAFUL Snake Print Criss Cross Swimsuit

 

zaful ZAFUL Snakeskin Print Crisscross Underwire Swimsuit

zaful ZAFUL Tied Cut Out Snakeskin Swimsuitzaful Snake Print Low Back One Piece Swimsuitzaful ZAFUL Snake Print Crisscross Cut Out Swimsuit

Imprimeul floral este extrem de delicat si exotic. Va fermeca prin inocenta si stilul desavarsit, Pentru o imagine extrem de feminina poti alege un astfel de costum de baie. Bucura-te de corpul tau si impartaseste senzualitatea ta!

zaful One Shoulder Flower Cut Out Swimsuit

zaful ZAFUL Floral Ruffle Halter Swimsuitzaful Flowers High Waisted Cut Out Swimsuit

Imprimeul uni este clasic si asigura o imagine curata, scotand in evidenta persoana. Poti opta pentru o culoare calda si vesela, pentru un efect maxim. Alege un costum de baie cu o taietura interesanta, pentru a iesi in evidenta.

zaful ZAFUL Backless Plunging High Leg Swimsuit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zaful ZAFUL Ruffle High Waisted Backless Swimsuitzaful ZAFUL One Shoulder Belt Cut Out Swimsuit

Dungile verticale subtiaza si alungesc silueta, in plus sunt extrem de atragatoare. Alege un costum de baie, cu o linie simpla. Lasa dungile sa isi faca treaba si sa scoata in evidenta silueta.

zaful Striped High Cut Swimsuit

 

zaful ZAFUL Striped Bowknot High Cut Swimsuit

2019 sa fie despre tine, despre alegerile care te definesc si te reprezinta. Poarta costumul de baie care sa te scoata in evidenta! Toate costumele de baie prezentate mai sus si multe altele, le gasesti aici! Sau pur si simplu apasa pe poza si cumpara costumul de baie favorit.

Anul acesta cucereste plaja!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.