yoga set

Ever-pretty yoga set

Bună dragi prieteni din online! Pe perioada carantinei am avut mai mult timp pentru noi și cei dragi.  În lunile astea am devenit toți chefi în bucătărie, am văzut toate serialele de pe Netflix și

Bună dragi prieteni din online!

Pe perioada carantinei am avut mai mult timp pentru noi și cei dragi.  În lunile astea am devenit toți chefi în bucătărie, am văzut toate serialele de pe Netflix și ne-am jucat din nou Sims. Dar cel mai important lucru este că am avut suficient timp să investim în noi, să ne răsfățăm și să ne îngrijim.

Am înțeles în această perioadă cât de important este să trăim o viață liniștită și echilibrată, să ne găsim pacea interioară. Este foarte important să petrecem în fiecare zi puțin timp doar cu noi, liniștiți doar cu gândurile noastre. Să ne deconectăm și să ne ascultăm bătăile inimii. Să ne focusăm pe corpul, mintea și sufletul nostru. Meditația ne ajută să fim conștienți de noi, de esența noastră.

Recunosc că perioada carantinei a fost grea pentru mine. Sunt o persoană care iubește să stea în natură, și să mă văd închisă în casă a fost un coșmar. Dar am ales să îmi mențin starea de bine făcând yoga. Yoga reduce stresul, anxietatea, insomnia, depresia, în general îmbunătățind calitatea vieții.

Am găsit un site cu seturi yoga, foarte drăguțe, cu imprimeuri colorate și inedite. Ever-pretty.com este un site care mie mi-a devenit rapid foarte drag, imediat cum a ajuns prima mea comandă. Setul yoga pe care eu l-am comandat este făcut din poliester, și este foarte comod.  Bustiera are întăritură, pentru ca tu să te simți liberă în orice mișcare și să ai parte de susținere, iar pantalonii elastici pentru yoga se simt ca un al doilea strat de piele. Grija pentru detalii se resimte în setul meu yoga, cusăturile sunt drepte și rezistente. Imprimeul floral pur și simplu îl ador, iar culorile vii sunt perfecte pentru vară. Setul este potrivit nu doar pentru yoga sau meditație, îl poți purta la sală, la alergarea de dimineață, la cumpărături, sau când plimbi câinele. Te vei simți bine și vei arăta perfect întreaga zi. Vei emana energie pozitivă și vibe-uri bune!  Setul îl găsești aici și este disponibil pe mai multe culori. Pe langă colanți și bustiere pe site vei găsi și accesorii yoga, precum bandane, benzi sau covorașe.

Ever-pretty.com a fost o surpriză plăcută pentru mine. Pe site găsești o mulțime de articole, de la seturi yoga, până la rochii elegante, chiar și rochii de mireasă. Prețurile sunt foarte bune, iar calitatea produselor excelentă. Cel puțin eu sunt extrem de încântată de setul meu, și cu siguranță voi mai cumpăra de la ei. Tabelul de mărimi te va ghida în a alege măsura potrivită pentru tine. Comanda a fost procesată destul de repede, iar pachetul l-am primit la ușă. Mai multe despre transport găsești aici.

Dacă ajungi pe site, merită să arunci o privire și la pagina de reduceri. Vei găsi o mulțime de produse frumoase, la prețuri mici.

ever-pretty

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.