rochie alba

FemmeLuxe

Bună dragelor! Abia aştept să treacă toată nebunia asta, să ne putem relua activităţile. Desigur că îmi lipsesc călătoriile şi plimbările lungi prin parc, dar să petreci timp cu familia este minunat. Ar trebui să

Bună dragelor!

Abia aştept să treacă toată nebunia asta, să ne putem relua activităţile. Desigur că îmi lipsesc călătoriile şi plimbările lungi prin parc, dar să petreci timp cu familia este minunat. Ar trebui să profităm puţin de “arestul” la domiciliu, şi să ne pierdem timpul într-un mod plăcut.

Ai acum timp suficient pentru tine și familia ta. Ai timp să revezi toate serialele preferate sau să recitești cărțile care ți-au trezit atâtea sentimente și ți-au făcut pieptul să tresară. Ai timp să îți exersezi mintea și să îți hrănești sufletul. Fă un puzzle, meditează, și nu uita să faci mișcare. Este important să ne păstrăm activi.  Dezvoltă-ți creativitatea! Poți alege să pictezi sau să desenezi, să scrii poezii sau să croiești. Nu contează ce activitate îţi alegi, important, cred eu, în perioada asta este să investeşti în tine, în dezvoltarea ta, şi a celor dragi. Dacă ai copii, joacă-te cu ei şi încearcă diverse activități creative.

Foarte important este să te îngrijești și să te păstrezi frumoasă. Până la urmă eşti femeie, şi vrei să te simţi atrăgătoare. Astfel îți vei ridica moralul zi de zi, și vei traversa mai ușor această perioadă.

Este momentul perfect să investeşti în garderoba ta, mai ales că internetul este plin de reduceri.

De femmeluxefinery.co.uk v-am tot vorbit în ultima vreme, și asta pentru că mereu găsesc lucruri drăguțe pe site-ul lor.

Hainele au prețuri foarte convenabile și sunt lucrate bine. Găsiţi multe reduceri pe site, şi  vă las pagina cu produse sub 5 £.

Eu am încă 4 rochii, care au venit la ultima comandă, şi abia aştept să vi le arăt. Cum nu am putut să cobor să fac o ședință foto, am urcat sus pe bloc. Am avut parte de o zi frumoasă, caldă, cu un cer senin și o adiere ușoară care se simțea atât de plăcut când îmi deranja părul. A fost o adevărată provocare această şedinţă foto, pentru că peisajul nu este tocmai cel mai drăguţ.

FemmeLuxeFinery

Găsesc rochiile albe extrem de elegante şi rafinate. O rochie albă este potrivită la orice oră din zi sau noapte, la orice eveniment. Rochiile albe asigură o ţinută curată, plină de feminitate. Rochia albă din piele ecologică fară bretele, mi-a atras atenţia de mult timp, şi în sfârşit o am!!! Materialul nu alunecă, deci poţi fi sigură că nu vei lăsa nimic indecent la vedere. Poţi purta rochia cu o pălărie pentru un look sofisticat, extrem de elegant. Pantofii cu toc înalt sunt perfecţi pentru rochia asta. Rochia o găseşti şi în varianta negru.

rochie piele

pu dress

femme luxe

Din colecţia Boss Babein, este şi următoarea rochie.  Am făcut o obsesie pentru această colecţie, şi am mai adăugat o rochie în garderoba mea! Rochia neagră cu guler contrastant, este o rochie office, foarte sexy şi senzuală.  Comandă acum rochia, iar când te vei întoarce la birou vei cuceri cu siguranţă lumea afacerilor! Rochia este disponibilă şi pe roz, pentru o imagine puţin mai dulce.

femmeluxe

femme luxe

rochie neagra

black dress

boss babein

Înapoi la alb! Următoarea rochie este una foarte dragă mie. Rochia midi bodycon are curea în talie, pentru a pune accent pe rotunjimile corpului. Iubesc linia acestor mâneci bufante care se aşează într-un mod interesant, precum şi modelul parte peste parte din faţă, care lasă la vedere linia gâtului şi a umerilor, într-un mod răpitor. Rochia este disponibilă şi pe negru, roz, kaki şi wine. Toate culorile sunt absolut delicioase!

white dress

femmeluxe

dress

Şi deşi în dulapul meu predomină alb şi negru, din când în când, mă simt mai îndrăzneaţă şi fac loc şi pentru o ţinută foarte colorată, care să îmi aducă bucurie, prospeţime şi energie. Aşa am ajuns la a patra rochie, probabil preferata mea din această comandă.  Rochia portocalie mini bodycon pe un umăr, este perfectă pentru această vară! Volanele aduc un joc de volume interesant pentru o vară plină de stil!

rochie portocalie

femme luxe

dress

femmeluxe

orange dress

OFF DUTY CUTIE

Noua colecţie OFF DUTY CUTIE, este perfectă pentru perioada de carantină, şi ne propune haine extrem de comode, dar în acelaşi timp drăguţe. Treninguri, joggeri, tricouri sau colanţi, în diverse croieli, toate confortabile, vor face ca această perioadă să treacă mai plăcut. Indiferent că lucrezi de acasă, sau eşti pe videocall cu prietenii, tu vei arăta mereu bine în noua colecţie de la Femmeluxefinery!

Aveţi grijă de voi şi de cei dragi şi profitaţi de timpul pe care îl aveţi împreună! Vă pup!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.