autumn

Gata de toamna!

Iubesc toamna! Ador frunzele aramii care picteaza un tablou plin de magie. M-am lasat  inspirata de culorile pamantii, de mirosul pamantului jilav, soarele bland care inca mai incalzeste sufletele si vantul care mai poarta caldura

Iubesc toamna! Ador frunzele aramii care picteaza un tablou plin de magie. M-am lasat  inspirata de culorile pamantii, de mirosul pamantului jilav, soarele bland care inca mai incalzeste sufletele si vantul care mai poarta caldura verii. Asa am ajuns la o tinuta dulce si suava. O rochie albastra extrem de feminina,cu maneci evazate care te poarta in visare. Adauga un poncho in culorile pamantului. Nu doar ca arata bine, dar te va si incalzi in diminetile racoroase!

Iata cum arata toamna mea:

Cum arata toamna ta?

One thought on “Gata de toamna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.