climentart

Gentile Climent Art

De curand am fost la Band of Creators si am ramas impresionata de gentile celor de la Climent Art. Brandul creeaza accesorii unice pe baza procesului de artizanat, pe care le produce in Romania. Lemnul

De curand am fost la Band of Creators si am ramas impresionata de gentile celor de la Climent Art.

Brandul creeaza accesorii unice pe baza procesului de artizanat, pe care le produce in Romania.

Lemnul este un material extrem de elegant, care ofera sobrietate si caldura, fiind in acelasi timp extrem de versatil. Ador felul in care acesta a fost folosit in realizarea unor modele extrem de inedite de genti, pe care le poti asorta cu diferite stiluri: Street Wear, Casual, Bussines si Black Tie.

In fiecare creatie din lemn se ascunde o echipa de tineri care lucreaza cu pricepere, cu dorinta de a realiza accesoriul perfect care sa se diferentieze prin calitate si perfectiune.

Meriti accesorii de calitate, care sa te diferentieze si sa iti contureze imaginea, in cel mai creativ, cald si select mod! Materialele de calitate sunt lucrate cu atentie la detalii, de o echipa talentata si daruita. Pielea naturala si lemnul se contopesc in eleganta absoluta si rafinament, oferind o imagine moderna si stilata. Gentile sunt taiate, finisate si lucrate manual. Iubesc faptul ca acest brand iti ofera posibilitatea de a schimba culoarea gentii, sau a atei de cusut si chiar sa o personalizezi prin gravare laser la cerere.

Intra pe site si descopera cele mai frumoase genti!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language