outfit

Gray magic

Feminitatea tine cont de multe aspecte, de la felul in care te misti, vorbesti, pana la felul in care te imbraci, te machiezi si iti aranjezi parul. Tonurile de gri se potrivesc oricui, indiferent de

Feminitatea tine cont de multe aspecte, de la felul in care te misti, vorbesti, pana la felul in care te imbraci, te machiezi si iti aranjezi parul.

Tonurile de gri se potrivesc oricui, indiferent de culoarea pielii si sunt usor de accesorizat.

Am ales o bluza gri, usor stralucitoare si o fusta cu imprimeu floral. Pantofii negrii stiletto sunt de nelipsit in aceasta combinatie. Pastrand aceeasi regula acromatica, geanta trebuie sa pastreze subtonuri de gri la care se adauga accente negre ( de exemplu poti lega de manerele gentii o esarfa neagra).

Machiajul pastreaza-l natural. Iti poti accentua ochii dar pastreaza buzele in nuante nude. Opteaza pentru o coafura feminina.

Un zambet este tot ce mai ai nevoie ca sa completezi aceasta tinuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.