fashion days reduceri

Mid Season Sale

Hei! Bună fetelor! Ce spuneți de puțin shopping de calitate la prețuri bombă? La Fashion Days se dă startul la reduceri! Ce mai aștepți? De azi până pe 17 octombrie la fashion Days va fi

Hei! Bună fetelor! Ce spuneți de puțin shopping de calitate la prețuri bombă? La Fashion Days se dă startul la reduceri!

Ce mai aștepți? De azi până pe 17 octombrie la fashion Days va fi Mid Season Sale, cu reduceri de până la 50% la articolele din selecțiile speciale pentru femei și bărbați. Așa că pregătește-te de cele mai tari oferte.

Fashion Days este de peste 10 ani destinația online ce oferă experiențe nelimitate de fashion. Povestea Fashion Days începe în 2009, când fondatorii au mizat pe 2 domenii cu posibilități nelimitate: moda și e-comerce-ul. Experiența de shopping devine extrem de simplă, pentru că tu ai multiple metode de a primi comanda. Fie că alegi să primești coletul prin curier sau poștă, sau să îl ridici chiar tu de la lockerele eMAG easybox, acum poți alege metoda cea mai simplă pentru tine, care să se potrivească perfect cu programul tău.

fashiondays.ro

 

Vei găsi un sortiment larg de produse reduse. Pulovere și cardigane, fuste și rochii, paltoane sau trenciuri. O mulțime de modele în culori diverse te așteaptă pe site-ul celor de la Fashion Days. Vei găsi firme precum Banana Republic, Esprit, Desigual, Diesel, Gig Star și multe altele. reduceri fashion days mid season sale

fashiondays.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.