Noua Colectie GECI – TRICOTAJE – JACHETE de la MANZARA

Frigul se lasă din ce în ce mai apăsător peste noi și toamna își intră în drepturi. Azi dimineață când am ieșit să plimb câinele am simțit cum frigul îmi intră în piele. M-am grăbit

Frigul se lasă din ce în ce mai apăsător peste noi și toamna își intră în drepturi. Azi dimineață când am ieșit să plimb câinele am simțit cum frigul îmi intră în piele. M-am grăbit să ajung în casă și să beau un ceai cald. Cât am baut ceaiul ca să mă încălzesc am văzut noua colecție de geci – tricotaje – jachete de la Manzara și m-am gândit că un articol despre ea ar fi ideal.

Gecile Parka sunt la modă și anul acesta, și par să rămână așa pentru mult timp. Și pe bune acum, sunt extrem de practice și frumoase.

GEACA PARKA ELORA pe care o găsești în mai multe variante de culoare, este realizată din bumbac 100% și te va încălzi în zilele friguroase ce vor urma.  O găsești aici pe negru, gri, sau galben.

manzara.ro

 

Jacheta Alyssa are o linie lejeră și este perfectă pentru ținutele casual. Plimbările în parc vor fi acum călduroase.  Jacheta conține 65% bumbac și o găsești în 4 variante de culoare: negru-alb, gri, negru-galben și albastru închis.


Tricotaje:

Un pulover multicolor, mereu în trend, îți va colora toamna și va înveseli atmosfera. Puloverul SUEANN multicolorat îl găsești aici.

Puloverul cu butoni LOVIE este alegerea ideală pentru ieșirile cu prietenii în toamna aceasta. Are o cusătură modernă ce iese în evidență. Îl poți achiziționa de aici și îl găsești în mai multe culori.

 

Pe site te așteaptă o grămadă de modele drăguțe, ce așteaptă să îți încălzească toamna!

manzara.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.