Noua colecție VeroMilano

Bună fetelor! De curând am descoperit un site foarte drăguț, cu tot felul de articole de îmbrăcăminte, de la costume de baie la rochii de seară. Am facut o mică selecție cu articolele mele preferate.

Bună fetelor! De curând am descoperit un site foarte drăguț, cu tot felul de articole de îmbrăcăminte, de la costume de baie la rochii de seară. Am facut o mică selecție cu articolele mele preferate. Îți recomand să intri pe site să arunci un ochi.

Ce mi-a atras atenția cel mai mult au fost modelele de rochii, foarte fine și extrem de feminine. Predomină negrul și nuanțe pastelate de roz. Dantela se regăsește în aproape toate creațiile. Volumele, culorile și formele adecvate ale creațiilor VeroMilano, te vor face să arăți fabulos. Hainele sunt fabricate la cea mai înaltă calitate și din cele mai fine materiale.

Iubesc produsele italienești, iar îmbrăcămintea lor este în topul preferințelor mele. Originară din Milano, capitala modei, VeroMilano oferă garanția unei calități superioare, italienești.

În plus poți folosi codul VM10 pentru o reducere de 10%.

Pozele te vor duce direct pe site, ce mai aștepți?

 

rochie roz

rochie midi

rochie dantelarochie neagra

 

rochie lunga de seara

rochie de seara

salopeta

costum de baie sexy

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.