pantofi cu toc mic

Patofi cu toc mic

Coco Chanel  a spus că “luxul trebuie să fie confortabil altfel nu este lux”, iar eu consider această afirmație extrem de bine argumentată. Așa am ajuns să fiu obsedată de pantofii cu toc mic. Indiferent

Coco Chanel  a spus că “luxul trebuie să fie confortabil altfel nu este lux”, iar eu consider această afirmație extrem de bine argumentată. Așa am ajuns să fiu obsedată de pantofii cu toc mic. Indiferent cât de criticați sunt de „experții” în fashion, eu găsesc acești pantofi absolut irezistibili și extrem de feminini și dulci, iar mai presus de toate foarte comozi.

Am tot căutat modele colorate și vesele, perfecte pentru această primăvară, și am găsit câteva perechi foarte drăguțe.

Pantofii Niam îi găsești în cele mai vesele culori care vor aduce  cu siguranță primăvara în garderoba ta! Îi poți purta atât la blugi cât și la rochii sau fuste, la birou sau în parc, pentru că sunt comozi și ușor de asortat! O explozie de culori care va aduce prospețime în viața ta! Tu pe care îi alegi?

pantofi colorati

Pentru zilele calde, în care trebuie să arăți fabulos poți opta pentru pantofii Vigon. Eu m-am îndrăgostit de acești pantofi, și  trebuie să recunosc că îi vânez de ceva timp, dar abia de curând au adus  în magazin și mărimea mea. Îi ador pe cei galbeni și abia aștept să mă duc să îi cumpăr.

pantofi draguti

Simplitatea înseamnă eleganță, iar pantofii Listen sunt cea mai bună dovadă.  Acești pantofi oferă clasă și personalitate oricărei ținute.

pantofi

Două nuanțe delicioase și efervescente, care completează delicat orice ținută. Pantofii Claro au un toc de 5 cm potrivit de dimineață până seara în orice loc te-ai afla.

pantofi

Dacă vrei totuși să ai o imagine mai elegantă, poți opta pentru pantofi cu tocul subțire cum sunt pantofii Deaco.  Cu un toc de 8 cm, acești pantofi se potrivesc ținutelor business, dar îi poți purta la fel de bine seara în oraș.

pantofi toc mic

Animal print este o zonă greu de păstrat în decență, dar pantofii Landor îmbină cu măiestrie imprimeul de leopard cu simplitatea culorilor uni. Imprimeul leopard îmbracă delicat tocul și spatele pantofului, aducând subtil o notă îndrăzneață și suducătoare.

pantofi toc mic

 

Tu ce părere ai de pantofii cu toc mic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.