Rochie cu imprimeu floral

Rochie cu imprimeu floral

Imprimeul floral este extrem de feminin si suav, in acelasi timp extrem de indraznet, caci nu vei trece neobservata daca vei purta un astfel de imprimeu. Acesta a trecut proba timpului, si se reinventeaza in

Imprimeul floral este extrem de feminin si suav, in acelasi timp extrem de indraznet, caci nu vei trece neobservata daca vei purta un astfel de imprimeu. Acesta a trecut proba timpului, si se reinventeaza in fiecare an, mai proaspat si mai seducator! Ai grija insa la accesorii.  Trebuie sa tii cont de o singura regula! Daca piesa ta vestimentara are imprimeu floral, pastreaza accesorile intr-o zona simpla, cu imprimeu uni. Eu am ales o rochie cu imprimeu floral pe fundal negru, care ofera un efect de subtiere si alungire a siluetei. Florile sunt mici si in nuante reci de albastru si gri. Am completat tinuta cu accesorii negre. Trebuie sa recunosc ca iubesc acest ceas de la Bonprix. Curelele ceasului sunt din catifea ceea ce ii confera clasa si refinament. Ceasul il gasesti aici! Un inel in forma de trandafir, si pantofi cu toc inalt, in aceeasi nuanta seducatoare de negru.

Nu stiu cum esti tu, dar cand ma gandesc ca mai este o luna doar pana la primavara, ma entuziasmez tare! Pregateste-te de sezonul cald cu rochii cu imprimeu floral!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.