rochie

Rochie de seara de la DropShip

Dupa cum am promis in articolul trecut, iti voi prezenta cea de-a doua rochie DropShip. Am ales o rochie  de seara, cu paiete, intr-o superba nuanta de auriu, potrivita pentru un eveniment formal. Auriul este

Dupa cum am promis in articolul trecut, iti voi prezenta cea de-a doua rochie DropShip.

Am ales o rochie  de seara, cu paiete, intr-o superba nuanta de auriu, potrivita pentru un eveniment formal. Auriul este o culoare extrem de pretioasa, fiind deseori asociata cu soarele. Imbracata in auriu vei deveni un simbol al elegantei si perfectiunii. De aceea trebuie sa ai mare grija cum accesorizezi o astfel de rochie. Pastreaza o imagine rafinata, purtand la aceasta rochie o pereche de sandale aurii. Opulenta este cuvantul care descrie perfect o astfel de tinuta, iar rochia in sine devine o bijuterie, asa ca renunta la podoabe inutile, si opteaza pentru o accesorizare minimalista: un inel finut si o pereche delicata de cercei. Rochia este disponibila in mai multe culori, toate la fel de fermecatoare.

Este timpul sa stralucesti!

Get the look:

12 thoughts on “Rochie de seara de la DropShip

  1. Imi place mult de tot rochia si ti se potriveste. Esti foarte frumoasa si imbracata in rochia asta nu ai cum sa nu atragi atentia si admiratia celor din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.