Rochii pentru orice ocazie

Pe Ever Pretty vei găsi cu siguranță rochia pe care o cauți!  Au un sortiment larg și variat, de la rochii de cocktail la rochii de mireasă, de la rochii ușoare de zi până la

Pe Ever Pretty vei găsi cu siguranță rochia pe care o cauți!  Au un sortiment larg și variat, de la rochii de cocktail la rochii de mireasă, de la rochii ușoare de zi până la rochii sofisticate de seară.  Alege modelul care îți place și fii femeia romantică, interesantă, misterioasă!

Îți prezint mai jos trei rochii, pe care să le porți la diferite ocazii.

Intră aici, folosește codul meu «stylish» , și vei primi o reducere de 20%.

 Rochie de mireasă

Pe site vei găsi multe modele drăguțe de rochii în care să strălucești la nunta ta. Am ales și eu o rochie, perfectă pentru acest eveniment, doar ca să mă conving de calitate. Nu, nu mă mărit, dar curiozitatea era prea mare.  Am fost plăcut surprinsă să văd cât de drăguță și finuță este rochia cu dantelă și mâneci 3/4. Ușurică, extrem de comodă, diafană și cu un aer romantic, această rochie mi-a captat interesul, și cu siguranță aș spune da în această rochie, la o nuntă pe plajă, și nu numai. Cusătura rochiei avantajează orice siluetă. Desigur, rochia este disponibilă și pe alte culori, perfecte pentru evenimente diverse, de la bal de absolvire, petreceri de seară, cocktail și alte petreceri formale. Toate modelele de rochii de mireasă le găsești aici.

Rochie domnișoară de onoare

Rochia maxi din șifon, fără mâneci, este rochia perfectă pentru domnișoarele de onoare.  Acest model este disponibil în nouă nuanțe clasice pentru rochiile domnișoarelor de onoare. Această rochie este potrivită tuturor tipurilor de corp, scoțând în evidență o frumusețe naturală.  Desigur, pe site vei găsi multe alte modele potrivite pentru această ocazie. Intră aici și descoperă toate modelele.

Rochie de seară

Fii sexy în această rochie de seară cu umerii goi, cu top din paiete și o fustă tip sirenă care să îți pună în evidență curbele feminine ale corpului.  Multe alte modele așteaptă să fie descoperite pe site. Alege rochia în care să strălucești și să captezi privirile celor din jur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.