dropship

Rochiile DropShip

Ti-am prezentat deja celelalte doua rochii de la DropShip – Clothes, si a venit randul celei de-a treia, si ultima din aceasta trilogie. Ultimul stil pe care l-am ales este unul elegant. Am ales o

Ti-am prezentat deja celelalte doua rochii de la DropShip – Clothes, si a venit randul celei de-a treia, si ultima din aceasta trilogie.

Ultimul stil pe care l-am ales este unul elegant. Am ales o rochie alba, midi, de tip bodycon, cu maneci lungi si decolteu in V, perfecta pentru ocazii diverse. Aceasta rochie o poti purta in diverse situatii, de la birou si intalniri de afaceri, la o cina romantica cu partenerul tau. Asimetria rochiei ofera o imagine moderna si extrem de rafinata. Nasturii aurii aduc un plus de eleganta, in timp ce accentueaza subtil talia. Rochia o gasesti aici, si este disponibila pe mai multe culori. Urmareste tabelul de marimi si alege-o pe cea potrivita tie!

Pe site gasesti o multime de modele dragute la preturi foarte bune. Nu uita sa verifici si pagina de reduceri unde vei gasi produsele la preturi WOW!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.