femmeluxe

Seturi must-have de la FemmeLuxe

Mă inundă o tristețe fără margini când mă gândesc cât de puțin a mai rămas din vară.  Chiar dacă activitățile programate în această vară au fost limitate din cauza pandemiei, vara are totuși farmecul ei.

Mă inundă o tristețe fără margini când mă gândesc cât de puțin a mai rămas din vară.  Chiar dacă activitățile programate în această vară au fost limitate din cauza pandemiei, vara are totuși farmecul ei. Plină de soare și energie, vara ne infuzează tinerețe și voie bună în toate celulele. Mirosul valurilor sărate care se sparg de malul plin de scoici, ploile calde și mirosul pământului ud, adierea lină a vântului, căldura soarelui, toate îmi vor lipsi nespus de mult.  Dar așa cum mă bucură vara, am de gând să mă bucur și de toamnă!

Cum au mai rămas doar două săptămâni până la venirea toamnei, vreau să vă arăt ce mi-am luat de pe Femmeluxe, perfect pentru această toamnă!  Piesele sport de la FemmeLuxe, sunt foarte șic și extrem de confortabile.

Pe site găsești o mulțime de seturi drăguțe, gata de purtat cu cercei simpli și un lănțișor cu zale pentru un plus de strălucire, sau  le poți purta simple, pentru un look confortabil și curat.

Eu m-am îndrăgostit de setul în două piese Aloranna! Are un material moale și foarte ușor, care se simte fin pe piele. Setul este disponibil în mai multe culori. Perfect pentru plimbările în parc, sau călătoriile lungi, acest set nu doar arată foarte bine, dar este foarte confortabil.

Setul Maria, l-am luat pentru diminețile mai răcoroase în care ies la plimbare cu Țiți, cățelușa mea. Ador materialul, care este foarte plăcut la atingere. Setul este disponibil în diverse variante de culoare, care să completeze armonios dispoziția ta de zi cu zi! Eu am ales culoarea gri pentru a avea o imagine cozy, neutră, ușor de asortat la orice.

Yves Saint Love! Poți să fii inventivă și să combini piesele, obținând un stil unic, care să te definească! Combină un tricou cu un imprimeu drăguț, și o pereche de pantaloni de trening, și creează-ți propriul set! Eu am ales pantalonii cu talie înaltă Kimora și tricoul negru Karla cu slogan printat „Yves Saint Love”, și am obținut un look urban, confortabil și tare simpatic. Profită de ultimele zile de vară, precum și de temperaturile blânde de la începutul toamnei, și abordează un look sport, confortabil, de neuitat!

Nu uita de reducerile de pe site de la jumătatea anului. Mid-year sale are loc chiar acum! Profită de cele 500 de piese vestimentare de la reducere, cu un preț de 5£ sau mai puțin. Descarcă aplicația FemmeLuxe pe telefonul tău mobil și comandă-ți toate produsele preferate!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.