mountain girl

Seturi sport pentru la munte

Bună fetelor! Vă povesteam într-un articol trecut că mi-am cumparat o rulotă, dar din cauza pandemiei nu reușisem să o scot încă la un drum. Iată că săptămâna trecută am reușit și eu să ajung

Bună fetelor!

Vă povesteam într-un articol trecut că mi-am cumparat o rulotă, dar din cauza pandemiei nu reușisem să o scot încă la un drum. Iată că săptămâna trecută am reușit și eu să ajung în sfârșit la munte. Am fost într-un camping de lângă cabana Voina, super drăguț și ieftin.  Vremea a fost perfectă: un cer senin, o adiere lină și răcoroasă, perfectă pentru marea relaxare. În sfârșit fugisem din Bucureștiul super aglomerat și extrem de fierbinte. M-am contopit cu muntele, în râuri repezi, cristaline, cascade abrupte, ce se rostogolesc repede la vale, stânci reci și ascuțite, creste domoale, pline de pajiști alpine. Muntele este viață, și te revigorează de fiecare dată!

Este ideal la munte să ai un echipament comod. Eu recunosc, că mi-am rezervat acest concediu pentru relaxare, și mai puțin pentru făcut trasee, deși m-am cățărat puțin pe stânci, și m-am plimbat printre pădurile înalte și dese, și pe crestele golașe, arse de soare.

Pentru traseele pe care eu le-am făcut nu am avut nevoie de un echipament specializat. Am păstrat totuși bocancii, care sunt indispensabili pentru mine pe munte. O pereche de colanți și o bustieră sport alcătuiesc echipamentul perfect pentru a colinda munții pe timpul verii.

Într-un articol trecut vă povesteam despre Ever-pretty, un site de care eu m-am îndrăgostit. Un site pe care găsești o gamă largă de haine, de la ținute sport, la rochii de seară.

Am ales două ținute sport, extrem de drăguțe și foarte comode, care s-au potrivit perfect vacanței mele cu rulota.

Setul leopard print, este făcut dintr-un material comod, care se usucă repede, astfel încât tu să te simți liberă în timpul exercițiilor fizice. Poartă un print frumos de leopard, care te va motiva să alergi precum unul dintre cele mai rapide animale din lume. Eu ador imprimeul leopard, și dacă știi cum să îl porți nu vei părea vulgară. Îți las mai jos câteva poze în care să îți faci o idee despre acest set cu print leopard, pe care eu îl ador.

 

Al doilea set yoga, este puțin mai clasic, dar este la fel de frumos și răpitor precum cel anterior! Acest set este făcut dintr-un material moale, confortabil, care se usucă rapid, și se va așeza perfect pe trupul tău. Are o linie sexy, care va armoniza trupul. Vei fi extrem de sexy în timpul sesiunii de exerciții. Setul este perfet chiar și pentru alpinism. Este ușor și comod, extrem de elastic, îl simți ca un al doilea strat de piele.

Intra și tu pe ever-pretty.co.uk și alege ținuta sport care ți se potrivește! Nu uita să verifici tabelul de mărimi pentru a alege măsura potrivită ție. Intră în programul de recompense pentru loialitate, și strânge puncte pe care le vei schimba mai apoi în credit în coșul de cumpărături. De exemplu, 200 de puncte reprezintă 10 USD din creditul magazinului. Punctele și creditul magazinului nu pot fi răscumpărate în numerar. Intră aici și află cum funcționează.

Tu ai găsit setul perfect?

One thought on “Seturi sport pentru la munte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.