tinuta

Tinuta perfecta pentru o seara in oras

Negrul este mereu prima mea alegere cand vine vorba de vestimentatie. O culoare extrem de eleganta si rafinata, care te va invalui in mister si rafinament. Acum ca mai este putin pana vine primavara, ma

Negrul este mereu prima mea alegere cand vine vorba de vestimentatie. O culoare extrem de eleganta si rafinata, care te va invalui in mister si rafinament. Acum ca mai este putin pana vine primavara, ma gandesc cum sa scap mai repede de gecile mari si incomode, care parca te inghit cu totul.

O pereche de jeansi in stil skinny, un pulover crosetat peste un maiou basic. Transparenta puloverului lasa sa se intrezareasca pielea intr-un mod extrem de sexy, in timp ce maioul intensifica misterul. Botinele din piele intoarsa, cu toc inalt dau senzualitate si putere acestei tinute.

Completeaza outfit-ul cu o geanta care sa rupa sirul infinit de negru. O tinuta potrivita pentru o seara in oras, care impleteste eleganta cu simplitatea in cel mai poetic mod.

Lasa vestimentatia sa spuna de fiecare data o poveste despre tine!

Tu cine esti azi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.