chiara

Top fashion bloguri de urmarit

Ne place stilul lor si apar in topurile celor mai celebri bloggeri din lume. Poti arunca si tu o privire pentru a te inspira din look-ul lor. 1.  The blonde salad.  Chiara  Ferragni  a fost nominalizata

Ne place stilul lor si apar in topurile celor mai celebri bloggeri din lume. Poti arunca si tu o privire pentru a te inspira din look-ul lor.

1.  The blonde salad.  Chiara  Ferragni  a fost nominalizata in septembrie 2017 pe primul loc in lista Forbes a celor mai puternici bloggeri de moda. A fost primul fashion blogger care a aparut pe coperta revistei Vogue.

sursa:http://www.smudailycampus.com/style/fashion-blogger-chiara-ferragni-takes-blogging-to-the-next-level

2. Rachel et Nicole, doua surori din New York, sunt foarte amuzante si au cu siguranta un stil aparte. Cand ai nevoie de o gura proaspata de aer cu siguranta blogul lor iti va insenina ziua.

sursa: http://racheletnicole.com/

 

3 THE FASHION GUITAR by Charlotte, mama a doi copii, a devenit rapid urmarita in randul femeilor ce urmeaza sa devina mame si nu numai. Intra si descopera sfaturile ei in fashion si beauty.

sursa: http://thefashionguitar.com/

 

4. weWOREWHAT – Danielle Bernstein a inceput site-ul ca o sursa zilnica de inspiratie pentru tinute. In prezent blogul ei acopera domenii diverse, de la moda pana la design interior, moda pentru barbati si metode de ingrijire a plantelor.

sursa: http://weworewhat.com

5. Caro Daur , blogul ei prezinta tendinte noi si inspiratii din fashion si beauty. In iulie 2015, a primit premiul Bunte online publication’s pentru cel mai nou blogger.

sursa: http://carodaur.com

 

6. Nine blonde – Karolina Jez este blogger de lifestyl si fashion si lucreaza in domeniul televiziunii. Nine blonde a aparut din pasiunea ei pentru fotografie.

sursa: http://www.nineblonde.com/

 

7. Margaret Zhang – Margaret Zhang este blogger de modă și stil din Australia. Multi oameni cunosc munca ei de pe instagram, unde are peste 751.000 de urmaritori. 

sursa: http://margaretzhang.com.au/

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language