chiara

Top fashion bloguri de urmarit

Ne place stilul lor si apar in topurile celor mai celebri bloggeri din lume. Poti arunca si tu o privire pentru a te inspira din look-ul lor. 1.  The blonde salad.  Chiara  Ferragni  a fost nominalizata

Ne place stilul lor si apar in topurile celor mai celebri bloggeri din lume. Poti arunca si tu o privire pentru a te inspira din look-ul lor.

1.  The blonde salad.  Chiara  Ferragni  a fost nominalizata in septembrie 2017 pe primul loc in lista Forbes a celor mai puternici bloggeri de moda. A fost primul fashion blogger care a aparut pe coperta revistei Vogue.

sursa:http://www.smudailycampus.com/style/fashion-blogger-chiara-ferragni-takes-blogging-to-the-next-level

2. Rachel et Nicole, doua surori din New York, sunt foarte amuzante si au cu siguranta un stil aparte. Cand ai nevoie de o gura proaspata de aer cu siguranta blogul lor iti va insenina ziua.

sursa: http://racheletnicole.com/

 

3 THE FASHION GUITAR by Charlotte, mama a doi copii, a devenit rapid urmarita in randul femeilor ce urmeaza sa devina mame si nu numai. Intra si descopera sfaturile ei in fashion si beauty.

sursa: http://thefashionguitar.com/

 

4. weWOREWHAT – Danielle Bernstein a inceput site-ul ca o sursa zilnica de inspiratie pentru tinute. In prezent blogul ei acopera domenii diverse, de la moda pana la design interior, moda pentru barbati si metode de ingrijire a plantelor.

sursa: http://weworewhat.com

5. Caro Daur , blogul ei prezinta tendinte noi si inspiratii din fashion si beauty. In iulie 2015, a primit premiul Bunte online publication’s pentru cel mai nou blogger.

sursa: http://carodaur.com

 

6. Nine blonde – Karolina Jez este blogger de lifestyl si fashion si lucreaza in domeniul televiziunii. Nine blonde a aparut din pasiunea ei pentru fotografie.

sursa: http://www.nineblonde.com/

 

7. Margaret Zhang – Margaret Zhang este blogger de modă și stil din Australia. Multi oameni cunosc munca ei de pe instagram, unde are peste 751.000 de urmaritori. 

sursa: http://margaretzhang.com.au/

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.