kombucha smoothie

Kombucha Smoothie

Hei hei! Ce mai faceți? Sper că sunteți bine și că vom depăși cu bine această perioadă de carantină, împreună! Ca să vă înveselesc puțin zilele, m-am gândit să vă împărtășesc rețeta mea de smoothie

Hei hei!

Ce mai faceți? Sper că sunteți bine și că vom depăși cu bine această perioadă de carantină, împreună!

Ca să vă înveselesc puțin zilele, m-am gândit să vă împărtășesc rețeta mea de smoothie de kombucha. Despre kombucha v-am vorbit într-un articol mai vechi, când vă povesteam despre toate beneficiile pe care le are așa numitul ceai al nemuririi. Este important să rămânem activi în această perioadă, și să nu renunțăm la obiceiurile sănătoase.

Nu uitați că ceaiul kombucha ne oferă o stare de bună dispoziție, iar antioxidanții prezenți în această băutură stimulează sistemul imunitar. Bacteriile și enzimele din kombucha absorb toxinele din organism și ajută la eliminarea lor, în timp ce probioticele susțin procesul digestiv și restabilesc echilibrul florei intestinale. Kombucha este aliatul care ne va ajuta să trecem mai ușor peste această perioadă. Ikombucha este brandul meu preferat! Dacă stai în București poți cumpăra de aici.

Ghimbirul este recomandat pentru funcționarea normală a sistemului digestiv, menținerea colesterolului și a trigliceridelor la nivel normal, menținerea sănătății căilor respiratorii și pentru stimularea imunității.

Se știe că mierea stimulează apetitul, facilitează procesul digestiv și îmbunatățește activitatea inimii și a ficatului. De asemenea determină o creștere a procentului de hemoglobină din sânge, fiind un remediu excelent pentru oboseala fizică și psihică.

Spre deosebire de sucurile naturale, smoothie păstrează integral fructele și legumele în băutură, astfel încât nimic nu se pierde, iar noi putem beneficia de toate vitaminele și mineralele.

Ingrediente:

  • kombucha
  • sucul de la o jumătate de lămâie
  • mix de fructe confiate
  • mix de semințe
  • câteva bucățele de ghimbir proaspăt

Smoothie este extrem de simplu de făcut, pur și simplu mixezi toate ingredientele în smoothiemaker, sau blander.

Bucură-te de un pahar delicios de kombucha smoothie, plin de sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.