naturli

Naturli – rețeta unui mic dejun sănătos

De ceva timp încerc pe cât se poate să duc un stil de viață sănătos, prin sport, hidratare optimă și o nutriție corectă. Probabil ați văzut deja că am început să scriu despre nutriție, și

De ceva timp încerc pe cât se poate să duc un stil de viață sănătos, prin sport, hidratare optimă și o nutriție corectă. Probabil ați văzut deja că am început să scriu despre nutriție, și despre implementarea unui stil de viață sănătos. Așa că m-am bucurat tare mult să accept noua campanie Buzzstore, alături de Naturli.

Cum am intoleranță la lactoză, era musai să găsesc o alternativă sănătoasă, iar noile băuturi organice Naturli sunt ideale pentru un smoothie savuros într-o zi călduroasă de vară, sau pentru un terci de chia  cu fructe uscate, care va garanta un mic dejun echilibrat.

Produsele Naturli sunt 100% pe bază de plante, BIO, și nu conțin ingrediente de origine animală.

Naturli înseamnă 100% gust și ingrediente de înaltă calitate. Secretul acestor produse vine din interesul sporit pe care compania îl are pentru calitatea ingredientelor. Gustul excelent este unul dintre principalele atribute ale brandului.

Produsele Naturli nu conțin elemente modificate genetic, iar firma se asigură de acest lucru prin achiziționarea de ingrediente naturale de la fermieri locali care au grijă ca produsele șă fie crescute într-un mod cât se poate de armonios.

naturli

Rețetă mic dejun sănătos

  1. Budincă cu semințe de chia:

  • 250 ml  Soya Drink calcium & vanilje de la Naturli;
  • 2 linguri semințe de chia;
  • 1/2 linguriță vanilie;
  • 1 lingură îndulcitor ( sirop de agave, stevia, miere, etc);
  • scorțișoară opțional.

Mod de preparare:

Amestecați semințele de chia cu Soya Drink calcium & vanilje de la Naturli într-un borcan încăpător și adaugați scorțișoara, vanilia și îndulcitorul. Amestecați bine până se încorporează toate ingredientele. Lăsați totul peste noapte la frigider.

2.  Smoothie cu fructe de pădure cu băutură vegetală Naturli:

  • 1 pahar de Naturli Oat Zero;
  • 200 grame mix fructe de pădure
  • câteva migdale

Mod de preparare:

Se adaugă băutura vegetală Naturli Oat Zero în blender alături de fructele de pădure și migdale, și se amestecă până când compoziția devine omogenă.

Montarea preparatului:

Pe fundul unui borcan încăpător (ca cele pentru limonadă) eu am pus un strat de granola, dar puteți opta și pentru fulgi crunchy de ovăz. După ce a stat în prealabil o noate la frigider, adăugați peste stratul de granola, budinca de chia. Dacă budinca s-a întărit prea mult, puteți adăuga Soya Drink calcium & vanilje de la Naturli, pentru a obține consistența dorită. Dacă doriți să decorați paharul cu fructe, o puteți face înainte de a turna budinca, pentru ca fructele să se poată vedea pe pereții borcanului. După ce ați adăugat budinca de chia, puteți pune smoothie-ul. Ornați cu fulgi de migdale și fructe, după bunul plac.

 

@stylishcocktailsrecipe on my blog www.stylishcocktails.com @naturlifoods♬ Fake – The Tech Thieves

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.