plăcințele cu brânzică de casă

Plăcințele cu brânzică de casă

De curând am primit de la Buzzstore, produse din gama Bio de la Covalact de Țară.  În acest articol vă voi prezenta produsele din această gamă și  vă voi lăsa o rețetă delicioasă de plăcințele

De curând am primit de la Buzzstore, produse din gama Bio de la Covalact de Țară.  În acest articol vă voi prezenta produsele din această gamă și  vă voi lăsa o rețetă delicioasă de plăcințele cu brânzică de casă.

Plăcințele cu brânzică de casă

Ingrediente:

Pentru realizarea acestei rețete veți avea nevoie de:

 • 100 g unt Bio Covalact de Țară;
 • 100 g făină;
 • 100 g Bio Brânzică de Casă Covalact de Țară;
 • puțină sare.

De asemenea pentru umplutură veți mai avea nevoie de:

 •  250 g Bio Brânzică de Casă Covalact de Țară;
 • 1 ou;
 • 2 linguri zahăr.

Mod de preparare:

Se face din unt, făină, brânzica de casă și sare un aluat moale. Se întinde o foaie pătrată, se împăturește în 4 și se dă la rece pentru 10 minute. Se repetă operația de 2-3 ori. Acest lucru va face ca aluatul dumneavoastră să iasă foarte fraged. Apoi se întinde din aluat o foaie mare, se taie pătrățele (mai mari sau mai mici după preferințe; eu am tăiat aluatul în 4 părți egale).  Umplutura se face amestecând brânzica de casă cu oul, sara și zahărul. Împăturiți plăcințelele în forma dorită. Opțional puteți unge plăcințelele cu gălbenuș de ou, pentru o culoare mai aspectuasă.  Puneți-le apoi în tavă și dați la cuptor, la foc mediu până se rumenesc.

Se servesc calde.

Din acest aluat puteți face și saleuri.

placintele cu branzica de casa

placintele cu branza

 

Ce sunt lactatele BIO?

Lactatele Bio de la Covalact de Țară sunt produse din lapte ecologic, în condiții speciale impuse de către Organismul de Certificare ECOINSPECT.

Laptele ecologic este provenit de la vaci care pasc vara pe pășuni nepoluate, care nu conțin:

 • pesticide;
 • fertilizatori chimici;
 • organisme modificate genetic.

Iarna, văcuțele sunt hrănite cu furaje care provin din surse ecologice, în ferme amplasate departe de zone poluate/ industriale.

Este important să cunoașteți faptul că vacile din fermele ecologice nu primesc:

 • tratamente hormonale;
 • antibiotice.

Pe parcursul acestei campanii am testat 7 dintre produsele din gama Bio, și am fost foarte încântată de calitatea lor. M-a surprins gustul autentic, nealterat, exact ca al produselor lactate de altădată, gust după care toți tânjim.

#BIO Brânză Făgăraș Covalact de Țară: este obținut după o rețetă românească cu tradiție. BIO Brânza făgăraș este făcută din ingrediente 100% ecologice, formată din două straturi: brânză proaspătă de vaci ecologică la bază și smântână fermentată ecologică deasupra.

#BIO Brânzică de casă Covalact de Țară: este produsă din ingrediente 100% ecologice. Brânzica de Casă de la Covalact de Țară este un amestec interesant de bulgărași de brânză proaspătă de vaci ecologică și smântână ecologică dulce ca laptele. Acest produs se adresează în primul rând copiilor pentru asigurarea alimentației sănătoase în perioada de creștere, dar și persoanelor adulte preocupate de o dietă sănătoasă.

#BIO Iart Covalact de Țară: are 3,8% grăsime, este produs din lapte de vacă ecologic.

#BIO Lactate tradiționale de băut (Sana BIO, Chefir BIO): sunt produse certificate ecologic, obținute din lapte de vacă integral, provenit din producție ecologică. Produsele se adresează persoanelor adulte preocupate de o dietă echilibrată dar și copiilor – pentru asigurarea alimentației echilibrate în perioada de creștere.

# Lapte BIO 3,7% grăsime 1L: provine de la producători certificați ecologic. Lansarea pe piață a acestui produs completează gama de produse ecologice din portofoliul Covalact de Țară.

# Telemea de vacă Bio 350g: este făcut integral din lapte ecologic și maturat 45 de zile, timp propice pentru a căpăta o textură cremoasă și o aromă desăvârșită, rezultatul fiind o telemea de o calitate superioară, cu gust autentic „ca la țară”.

# Unt BIO Covalact de Țară: este un produs 100% ecologic, făcut din smântână dulce, fiind cel mai gras și mai sățios dintre produsele lactate.

De asemenea vă recomand să încercați și celelalte produse BIO Covalact de Țară:

 • Făgăraș Bio Covalact de Țară 185g;
 • Iaurt de Băut Bio Covalact de Țară 330g;
 • Iaurt BIO Covalact de Țară 300g.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.