cantar

Allview SmartCare

Stiu cat este de important pentru o femeie sa arate bine si cate sacrificii va face pentru a avea un corp ca din reviste. Cantarul devine cel mai bun prieten al unei femei, si cu

Stiu cat este de important pentru o femeie sa arate bine si cate sacrificii va face pentru a avea un corp ca din reviste. Cantarul devine cel mai bun prieten al unei femei, si cu siguranta aceasta il va consulta in fiecare zi.

Pentru ca vrei sa vezi ca munca asidua de la sala si regimul strict au dat roade, iti prezint cantarul electronic inteligent SmartCare. Pentru ca vremurile s-au schimbat, chiar si banalul cantar a fost reinventat. Cu o multime de functii si usurinta in folosire, va deveni un obiect indispensabil in orice casa.

Cei de la Allview, au creat special pentru tine, un cantar inteligent, care poate masura 14 valori: BMI, grasime corporala, greutate corporala fara grasime, grasime subcutanata, grasime viscerala, umiditate corp, musculatura scheletala, masa musculara, masa osoasa, proteine, BMR, varsta metabolica. Masoara-ti mai mult decat greutatea, si ai grija de sanatatea ta. Iti vei putea ajusta dieta, in functie de necesitatile corpului tau.

Allview SmartCare este un cantar inteligent realizat din sticla securizata, care sustine o greutate de pana la 180 Kg. Cu un design foarte elegant si o greutate de doar 1,8 kg, acest cantar se va potrivi in orice casa.

Conectat la Wifi, poti asocia dispozitivul Allview SmartCare cu aplicatia SmartCare, direct de pe telefonul tau!

 

Cum il conectezi?

Logati-va in contul aplicatiei SmartCare, si urmati pasii pentru conectarea cantarului cu telefonul mobil. Intrati la Contul meu->Setari->Dispozitivul meu conectat->accesati icon-ul (+)  ->Inainte->   Deschideti capacul de baterie al cantarului si tineti apasat butonul negru timp de 3 secunde pana cand semnalul  de WIFI va incepe sa lumineze intermitent ,inseamna ca dispozitivele se asociaza.Este extrem de util nu doar pentru tine, ci pentru intreaga familie, acest dispozitiv memoreaza si identifica pana la 8 utilizatori.

 

Cei de la Blogatu.ro au facut un unboxing al acestui produs. De ce nu arunci si tu o privire aici ca sa descoperi cantarul mai bine, si sa te convingi de calitatea lui? Aboneaza-te la acest canal si ramai la curent cu cele mai noi review-uri si unboxing-uri!

 

Poti achizitiona cantarul Allview SmartCare de aici!

 

De acum iti poti organiza viata, si cantari deciziile intr-un mod sanatos si personalizat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.