ariel arctic

Ariel Arctic

În ultima vreme tot mai multe branduri mari pun accent pe sustenabilitate, și fac mari eforturi pentru a proteja mediul. Unul dintre aceste branduri este ARIEL.  Noul produs, Ariel Arctic, este mult mai prietenoas cu

În ultima vreme tot mai multe branduri mari pun accent pe sustenabilitate, și fac mari eforturi pentru a proteja mediul. Unul dintre aceste branduri este ARIEL.  Noul produs, Ariel Arctic, este mult mai prietenoas cu planeta. De ce? Pentru că astă nouă formulă este concepută să ofere rezultate impecabile chiar și în apă rece (Ariel PODS folosește un sistem unic care se activează în apă rece pentru a descompune proteinele, grăsimile și zaharurile petelor tipice).

Așadar, prin reducerea temperaturii de spălare cu doar 10 grade Celsius, emisiile de carbon ale ciclului pot fi reduse cu până la 35%, adică 3,5 milioane de tone de CO2 în fiecare an –  echivalentul eliminării a mai mult de două milioane de mașini de pe șosea în fiecare an.

Pentru mine Ariel este brandul de suflet când vine vorba de detergenți pentru rufe. Mama îl folosește de când sunt eu mică, și acum îl folosesc și eu, pentru a opăstra amintirile dulci din casa părintească, să port parfumul proaspăt pe haine și în suflet zi de zi.

Mereu am fost încântată de detergentul pudră, însă în ultima vreme am început să folosesc tot mai des și varianta PODS.

ARIEL ARCTIC

De curând am primit de la Buzzstore în parteneriat cu Ariel, noul produs: Ariel Arctic, care a venit cu două cutii de Ariel PODS, dar și o gentuță frigorifică foarte drăgută, pe care abia aștept să o iau cu mine în toate drumețiile și aventurile ce mă așteaptă.

Să revenim la vedeta pachetului, și anume noul detergent Ariel Arctic. Deși mititele, noile capsule nu doar că sunt extrem de parfumate, dar curăță și igienizează eficient rufele.  Am fost extrem de încântată de acest produs, deși sinceră să fiu, nici nu mă așteptam la altceva.

Pentru această campanie am pregătit cu suflet materialele, și am ales o temă ceva mai creativă. Plecând de la ideea de bază: salvarea naturii, am zis să merg mai departe, și să mă las inspirată de tot ce înseamnă frumusețea peisajelor. Ce mod mai bun decât prin pictură?  Pentru că așa este, natura a fost, este și va fi mereu sursă de inspirație pentru artiști. Ariel nu doar că te scapă de problema rufelor murdare, astfel încât să uiți de grija murdăriei în plin proces de creație, dar cu noua formulă, ajută incontestabil la protejarea mediului înconjurător. Alătură-te inițiativei ARIEL și spală eficient rufele în apă rece cu noul produs ARIEL ARCTIC EDITION ALL in1 PODS. Reține că ARIEL oferă extra putere de curățare, chiar și în apă rece. 

@stylishcocktails♬ Vivaldi – Winter – Allegro – Essential Band

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.