host

Cauti host pentru blogul tau? -NAMEBOX

In urma unor probleme repetate de functionare a blogului, am fost nevoita sa imi caut alt provider care sa imi ofere gazduire host pentru blogul meu. Am cautat zile intregi si m-am informat, iar intr-un

In urma unor probleme repetate de functionare a blogului, am fost nevoita sa imi caut alt provider care sa imi ofere gazduire host pentru blogul meu. Am cautat zile intregi si m-am informat, iar intr-un final am ales: NAMEBOX.

NAMEBOX, este o firma romaneasca, cu o experienta de 9 ani. Cu recenzii extrem de bune, care m-au convins sa achizitionez serviciile lor, NAMEBOX nu m-a dezamagit.

Daca ai un blog pe WordPress si esti la inceput de drum, cum sunt eu, iti recomand pachetul WP STARTER. Costa doar 3.99€ lunar si ai o multime de beneficii:

  • 16 GB stocare SSD
  • Domeniu .ro GRATUIT *
  • Gazduiesti un singur domeniu
  • Trafic Necontorizat
  • Casute email nelimitate
  • Fara IP dedicat (+ 2€)
  • Acces cPanel
  • Backup in 2 locatii diferite
  • Protectie DDOS Arbor

* Domeniu .ro gratuit: oferta valabila doar la abonamentele cu plata anuala.

Atentie!! Preturile nu includ T.V.A. si se calculeaza la cursul BNR.

Eu mi-am pastrat domeniul pe .com, si toata treaba m-a costat aproximativ 50 lei.

Am fost extrem de incantata de promtitudinea lor si interesul pe care mi l-au acordat. S-au implicat total in mutarea domeniului meu, mi-au facut backup-ul la site si tot ce a mai fost necesar. Trebuie sa recunosc ca eu nu ma pricep deloc pe partea tehnica, si nu stiu ce ma faceam daca baietii de la NAMEBOX nu erau atat de amabili si serviabili. Pe aceasta cale vreau sa le multumesc pentru tot ajutorul oferit!

Site-ul se misca de milioane de ori mai bine decat la vechiul provider de gazduire web, si nu am avut nicio problema pana acum. Sper ca in viitor sa nu intampin probleme si relatia de comunicare sa ramana la fel de buna.

Poti achizitiona de aici serviciile lor si sa iti incepi o afacere de succes!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.