Experienta BlaBlaCar

Trebuie sa recunosc ca nu sunt tocmai genul care ar calatori singura cu un strain. Dar am avut de facut un drum in Brasov si am zis sa incerc varianta  BlaBlaCar. Am cautat o cursa

Trebuie sa recunosc ca nu sunt tocmai genul care ar calatori singura cu un strain. Dar am avut de facut un drum in Brasov si am zis sa incerc varianta  BlaBlaCar.

Am cautat o cursa care sa ajunga in Brasov, la o ora convenabila mie. Simteam o usoara teama, pentru ca nu stii peste ce fel de persoana poti sa dai. Chiar ma gandeam serios sa renunt la acesta varianta si sa caut bilet la tren.

Am gasit totusi un tip, Andrei, care din intamplare locuia in zona mea. Am fost foarte atenta la evaluarile primite de la alti pasageri. Toate erau excelente. Parca imi disparuse orice urma de indoiala. Foarte multe evaluari primite de la femei, care il recomandau cu incredere. Am zis ca el este varianta potrivita pentru mine. Am rezervat un loc. M-a sunat seara sa ii confirm daca urmatoarea zi aveam sa calatoresc cu el. A fost extrem de amabil si dupa voce parea o persoana foarte prietenoasa. Am stabilit sa ne vedem dimineata urmatoare la 7.

A fost punctual. Ne-am intalnit in locul stabilit si am pornit la drum.  Andrei a fost o companie placuta. Nici nu am simtit cand s-a scurs timpul. Era vorbaret si foarte amuzant. Un sofer extraordinar de atent. M-a impresionat grija lui pentru pasager. A tinut cont de parerea mea cand a pornit clima si s-a asigurat ca stilul lui de sofat nu imi provoaca neplaceri.  Pe drum ne-am oprit la o benzinarie si am mancat ceva pe fuga.

Cand am ajuns in Brasov m-a lasat chiar la adresa la care trebuia sa ajung. Apreciez enorm gestul lui. Andrei a facut ca prima mea experienta BlaBlaCar sa fie una distractiva si de neuitat.

Am incredere in platforma, iti verifica numarul de telefon si e-mailul si sunt convinsa ca nu orice persoana apeleaza la o astfel de metoda. Sunt oameni deschisi si simpli, care vor sa ajunga la locatia de destinatie in cel mai ieftin mod posibil. Tine cont de evaluarile altor pasageri si calatoria ta va fi sigura si distractiva!

 

Cum a fost experienta ta BlaBlaCar?

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.