Jocuri PC pentru 2

Hei dragilor! Cum vă merge perioada asta? Sper că sunteți toți bine! Carantina ne-a răsucit viețile și le-a întors pe dos atât de repede. Vacanța mea s-a anulat, evenimentele s-au  amânat, practic toate planurile mele

Hei dragilor! Cum vă merge perioada asta? Sper că sunteți toți bine! Carantina ne-a răsucit viețile și le-a întors pe dos atât de repede. Vacanța mea s-a anulat, evenimentele s-au  amânat, practic toate planurile mele s-au risipit în vânt. Cu siguranță și vouă vă este greu în această perioadă. Eu sunt o persoană solară și ador să stau în aer liber, iar statul în casă devine copleșitor pentru mine. Dar m-am adaptat la această perioadă de carantină și am profitat de timpul liber pe care l-am avut alături de cei dragi mie.  Ba mai mult, în perioada asta am avut timp să mă joc pe calculator. Pentru că perioada de carantină o să mai dureze ceva, vă voi lăsa mai jos două jocuri PC pentru 2 jucători, pe care eu le-am adorat.

A WAY OUT

Cu siguranță ați văzut Prison Break, și v-ați imaginat cum ar fi să evadați dintr-o închisoare. Să trăiți la limită fiecare clipă, iar presiunea de a fi prins să vă apese pe piept și să vă îngreuneze fiecare respirație. O aventură în care tu și un prieten va trebui să cooperați pentru a evada din închisoare. Vei trăi povestea fascinantă a lui Leo și Vincent, personaje foarte bine conturate, cu personalități diferite pe care le vei îndrăgi. Povestea este foarte bine spusă și este interactivă, astfel că tu vei putea alege între varianta propusă de Vincent sau Leo la fiecare întorsătură de situație.  Colaborează cu partenerul tău pentru a depăși orice obtacol în drumul vostru către libertate!

a way out
2 players pc game

UNRAVEL TWO

Unravel two este un joc de aventură, care poate fi jucat de 1 sau 2 jucători. Personajele sunt două mici creaturi magice, care arată ca niște ghemuri, conectate printr-un fir. Unravel este despre răbdare, iscusință, dexteritate și prietenie. Grafica este excepțională, iar povestea te va fascina în egală măsură cu puzzle-urile, pe care trebuie să le rezolvi în încercarea de a readuce lumină într-o lume acoperită de umbră. Aleargă, sari, leagănă-te și strecoară-te printre periculoasele umbre, care au întunecat frumusețea naturii. Îmi doresc din tot sufletul să existe o parte a 3-a, și să mă reîntâlnesc cu simpaticele creaturi, să descopăr noi ținuturi și aventuri.

unravel two
jocuri pc in 2

Nu uita că pe lngă tastatură vei avea nevoie și de un joystick, ca să vă puteți juca alături de prietenul vostru.

Voi ce alte jocuri PC pentru 2 mai știți? Abia aștept să aflu în comentarii propunerile voastre și să le testez și eu!

Sunteți pupați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.