Lenor

Lenor – perechea perfectă

Hei oameni frumoși! Sunt extrem de încântată că a venit vara!  Cel mai frumos lucru la vară este prospețimea. Ploile calde, cad ușor peste pământul însetat, și reîmprospătează toată natura.  Îmi place să regăsesc aceeași

Hei oameni frumoși!

Sunt extrem de încântată că a venit vara!  Cel mai frumos lucru la vară este prospețimea. Ploile calde, cad ușor peste pământul însetat, și reîmprospătează toată natura.  Îmi place să regăsesc aceeași prospețime și în dulapul meu!  Vara iubesc să port rochii diafane, al căror parfum discret este purtat de adieri ușoare.  Cel mai mult iubesc balsamul de rufe Lenor, pe care îl folosesc  de când mă știu. Pur și simplu ador parfumul și prospețimea pe care hainele mele le au după ce le spăl cu Lenor. Și să nu mai spun că este printre puținele produse de spălat rufe la care nu am alergie.

Să vă spun acum de ce sunt atât de încântată! În sfârșit un detergent și un balsam au același parfum! Noul detergent Lenor Allin1 PODS, aduce același parfum Lenor, pe care eu îl iubesc!

Detergentul Lenor Allin1 PODS a fost creeat în perfectă armonie cu balsamul Lenor.

Fiind sub formă de capsulă, noul detergent Lenor este ușor de folosit, și păstrează parfumul intens al balsamului.

Beneficii Lenor Allin1 PODS:

 • curăță în profunzime.
 • oferă prospețime de lungă durată;
 • oferă hainelor catifelare;
 • protejează țesăturile și forma hainelor;

Balsamul de rufe aduce un plus de prospețime și păstrează hainele ca noi pentru mai mult timp.

Beneficii balsam Lenor:

 • protejează hainele împotriva scămoșării și decolorării;
 • lasă hainele moi și catifelate după fiecare spălare;
 • aduce un plus de prospețime;
 • reduce cutele pe țesături, față de detergentul folosit singur.

Cum să folosești colecția Lenor:

 1. Pune capsula Lenor Allin1 în cuva mașinii de spălat înainte de a adăuga hainele;
 2. Măsurați cantitatea indicată pe ambalaj de balsam Lenor și turnați în secțiunea corespunzătoare din tava distribuitoare a mașinii de spălat.
 3. Adaugă hainele în cuvă și poți da drumul la spălat;
 4. Nu uita să depozitezi capsulele într-un loc ferit de copii/animale de companie. Nu lăsa capsulele niciodată la îndemâna copiilor!!

Parfumurile din colecția Lenor:

 1. Spring Awakening – parfumul proaspăt al acestui balsam este inspirat din puritatea florilor de primăvară, atingând note de patchouli natural și cedru alb.
 2. Gold Orchid – bucură-te de haine cu un parfum seducător și rafinat, cu note de vanilie care calmează emoțiile și spiritul.

Sfaturi pentru a spăla rufele în stil Lenor:

 1. Sortează culorile:
  • Separă hainele închise la culoare de cele deschise, și hainele delicate de cele mai durabile. Dacă ai îndoieli folosește la spălare apă rece, în special pentru hainele închise la culoare. Vei evita astfel decolorarea, sau ca hainele să intre la apă. Folosind apă rece vei economisi energie și resurse.  Pentru hainele foarte murdare, albe sau deschise la culoare, cea mai bună opțiune rămâne apa caldă.
 2. Pregătește îmbrăcămintea:
  • Înainte de a băga hainele în mașina de spălat asigură-te că ai închis fermoarele sau orice fel de inchizători, inclusiv cele Velcro. Scoate butoanele, care se pot prinde cu ușurință în mașina de spălat și rupe.  Golește buzunarele și întorceți-le în afară. Ai grijă ca șosetele să nu fie împăturite. Pune articole delicate, cum ar fi lenjerie și tricotaje fine, într-o pungă cu plasă cu fermoar.
 3. Alegeți detergentul potrivit
  • Folosește întotdeauna un detergent potrivit nevoilor tale. Lenor aduce varianta clasică (Spring Awakening), sau color (Gold Orchid). Citește instrucțiunile de utilizare de pe etichetă pentru a te asigura că utilizezi produsul corect.
 4.  Sporește prospețimea
  • Dacă vrei rufe care să rămână proaspete toată ziua, adăugă Lenor Unopopables pentru un parfum irezistibil până la 12 săptămâni. *în dulap
 5. Adaugă balsam
  • În timp ce detergentul curăță și Unstoppables oferă un impuls exploziv al parfumului fabulos, Lenor Fabric Balsam înmoaie, împrospătează și protejează hainele. Lenor îmbunătățește calitatea hainelor, nu numai că le face moi, dar le protejează și de întindere, decolorarea culorilor și scămoșare.
 6. Folosește șervețele parfumate  pentru uscătorul de rufe
  • Separă hainele care merg în uscător de cele pe care trebuie să le întinzi pe sârmă. Pune hainele în uscător, apoi așează o foaie Lenor Dryer deasupra lor. Acestea protejează hainele, prosoapele și lenjeria de pat de încrețire, de electrizare și de pierderea prospețimii cauzate de căldura uscătorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.