persil discs 4in1

Noile discuri 4in1 de la Persil

Bună fetelor! Pentru ca suntem fashioniste, știm că la baza unei imagini impecabile stă curățenia și prospețimea. Pentru asta avem nevoie de un detergent care să aducă multiple beneficii hainelor noastre. Persil DISCS 4in1 este

Bună fetelor! Pentru ca suntem fashioniste, știm că la baza unei imagini impecabile stă curățenia și prospețimea. Pentru asta avem nevoie de un detergent care să aducă multiple beneficii hainelor noastre.

Persil DISCS 4in1 este primul detergent sub forma unor capsule predozate care combină patru beneficii într-un singur disc:

  • îndepărtează eficient petele;
  • oferă strălucire;
  • prospețime de lungă durată;
  • îngrijește țesăturile.

În plus este foarte ușor de folosit, având dozarea potrivită. Eu iubesc eficiența acestor Disc-uri și mai presus de toate ador parfumul lor.

Persil DISCS 4in1 este disponibil în două variante color și regular, care vor asigura curățarea în profunzime atât a hainelor albe, cât și a celor colorate.

Dozare:

  • 1 Disc pentru încărcări medii;
  • 2 Disc-uri pentru încărcări mai mari de 4-5 kg.

Mod de utilizare:

Puneți în mașina de spalat mai întâi capsula și apoi rufele. Nu folosiți pentru țesături din mătase și lână.  Închideți capacul  în mod corespunzător.

persil discs rin1

Sustenabilitate

În plus, Persil este mai mult decât performanță și investire continuă în cercerate, pentru a oferi cele mai bune rezultate clienților. Persil înseamnă sustenabilitate! Auzim din ce în ce mai des în ultima vreme acest termen, iar acum am ajuns să vorbim de sustenabilitate chiar și pe piața detergenților. Ce înseamnă asta? Detergenții lichizi reprezintă peste experiența fără egal din punct de vedere al curățeniei și prospețimii și o contribuție importantă în vederea unui consum mai sustenabil.

„Până în 2020, segmentele inovatoare ale produselor lichide, inclusiv lichidele, capsulele pre-dozate și lichidele cu doză perfectă vor avea o cotă de 55% din piața totală globală a detergenților.”, spune Georg Baratta-Dragono.

capsule detergent

Persil încurajează zilnic milioane de consumatori să reducă temperatura de spălare a rufelor și să adopte un mod sustenabil de spălare.

Încearcă CALCULATORUL DE SPĂLARE  și află care sunt costurile aferente spălării, precum și amprenta de CO2. Rezultatul meu m-a șocat pur și simplu. Nu am conștientizat până acum impactul pe care îl am asupra mediului spălând rufele. Mi-am propus de acum să țin cont de sfaturile primite de la Persil, și să spăl rufele într-un mod sustenabil.

Experimentează noul Persil DISCS 4in1 și bucură-te de toate beneficiile într-o singură capsulă!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.