Nou de la Apidava

Albinuțele de la Apidava s-au întors la mine cu noutăți! Dacă până acum harnicele albinuțe din cetatea mierii au avut grijă de pielea mea, acum au revenit cu produse care vor avea grijă și de

Albinuțele de la Apidava s-au întors la mine cu noutăți!

Dacă până acum harnicele albinuțe din cetatea mierii au avut grijă de pielea mea, acum au revenit cu produse care vor avea grijă și de sănătatea mea.

Iată că toamna se așterne și în cetatea Apidava, iar albinuțele se pregătesc și ele, cum se pricep mai bine pentru asta: cu bomboane fără zahăr. Noile variante cu anason sau cu eucalipt, sunt perfecte pentru cei care vor să adopte un stil de viață mai sănătos. Aceste bomboane sunt ideale pentru persoanele care vor sau sunt nevoite să renunțe la zahăr, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

Fabricate în Franța după o rețetă tradițională, bomboanele cu miere sunt adevărate delicatese, apreciate pentru gustul și aroma ingredientelor apicole. Le ador și eu gustul unic apicol și cu siguranță îl vei adora și tu!

Bomboane fără zahăr cu anason

Anasonul este o plantă medicinală des folosită la tratarea anumitor afecțiuni digestive și respiratorii, sau afecțiuni ale căilor urinare. Așadar, albinuțele au adăugat în rețeta lor delicioasă și puțin anason, pentru ca noi să putem beneficia de proprietățile lui.

Anasonul este recunoscut ca fiind:
– benefic în tratarea unor afecţiuni digestive şi respiratorii;
– stimulent al funcţiilor pancreatice;
– antiseptic şi carminativ;
– expectorant în bronşită;
– stimulent în mărirea cantităţii de lapte la femeile care alaptează.

Bomboane fără zahăr cu eucalipt

Gustul proaspăt și răcoros al eucaliptului inundă toate simțurile, fiind nota predominantă a acestor bomboane.  Când albinele au adăugat eucalipt în bomboane s-au gândit la cum să trecem mai ușor peste perioada virozelor.

Eucaliptul este recunoscut ca fiind:
– anticonvulsiv, antibiotic, antiseptic;
– stimulent al poftei de mânacare,
– un antidot al febrei;
– cu efect revigorant;
– frecvent întrebuinţat în tratatrea virozelor şi a gripelor.

Mierea de mană

Și pentru că afară s-a instalat toamna pe nesimțite, și temperaturile mai scăzute au alungat vara departe, Apidava ne propune un produs excepțional pentru susținerea imunității, pentru ca noi să trecem cu bine peste sezonul gripelor. Mierea de mană, este cea mai bogată miere în conținut de minerale, de 20 de ori mai bogată ca orice alt sortiment. Are proprietăți laxative mult mai puternice decât celelalte tipuri de miere, are efect antiinflamator asupra tubului digestiv și favorizează eliminarea toxinelor din corp.

Mierea de mană, cunoscută și ca miere de padure, este un sortiment de miere special, prin însăși sursa acesteia – secreția unor afide sau secrețiile dulci ale arborilor.
Mierea de mană este rară, deosebit de greu de produs și extras. Este culeasă doar în anumite condiții de pe speciile de arbori și este una din cele mai curate tipuri de miere, datorită zonelor acoperite de pădure de unde provine (păduri de stejar, fag, rășinoase, etc).

De ce Apidava ne recomandă mierea de mană?
– pentru că este mai puțin dulce decât celelate tipuri de miere, având un conținut de fructoză mai scăzut;
– are un conținut mai ridicat de substanțe minerale – poate fi folosită în tratarea rahitismului și a spasmofiliei;
– are un conținut ridicat de antioxidanți, componente bioactive, enzime și substanțe antibiotice, intervenind în ameliorarea și chiar vindecarea unor afecțiuni dermatologice, degenerative, inflamatorii, și ale sistemului imunitar;
– datorită prezenței unui bactericid deosebit de puternic, este indicată în sezonul rece, intervenind in ameliorarea și vindecarea unor afecțiuni bacteriene;
– cantitatea de polen este mult mai scăzută (în cazul mierii de mană pure chiar lipsește) și poate fi folosită de către persoanele alergice ( poate fi folosită la tratarea alergiilor datorită cantităților mici de polen pe care le conține).
– își păstrează o mare parte din calitățile sale chiar dacă este încălzită peste 40 grade.

Mierea de mană va rămâne mereu în topul preferințelor mele, pentru gustul bogat, ușor astringent și aroma inedită.

Produsele Apidava se pot cumpăra de pe www.honey-land.net dar și din diferite alte magazine online sau fizice, cu produse apicole, naturale ( Farmaciile Bebe Tei, Floare de Colț și RemediaVert).

Albinuțele au pictat toamna în cele mai frumoase și vesele culori, cu bomboane delicioase și sănătoase, pentru ca tu să treci de anotimpul rece fără griji!

16 thoughts on “Nou de la Apidava

  1. Mai mereu sunt înfundată în nas, așa că bomboanele cu eucalipt mi-au atras atenția. Nu știu ce gust are anasonul, însă aș încerca bomboanele pe care le-ai prezentat. Mi-am propus să nu mai spun “NU” noilor experiențe.

  2. Bomboanele acestea de a Apidava sunt foarte bune, am la îndemână mereu câteva. Pe mine mă ajută când tusea seacă provocata de medicamente nu-mi dă pace.
    Spor la testat!

  3. Am auzit ca mierea de mana e foarte sanatoasa. Eu nu pot sa imi imaginez ceaiul fata miere🍯 trebuie sa incerc si eu acele bombonele❤️

  4. Miere de Mana de la Apidava am avut si eu si mi-a placut tare.
    Bombonelele nu le-am vazut si nu le-am incercat inca. Sunt ceva nou 🙂

  5. Bombonelele mi-au atras atentia prin simplul fapt ca nu au zahar, dar si prin restul proprietatilor. Sa nu mai zic cat de sanatoasa este mierea de mana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.