lenor

Noua colecție Lenor

Eleganța unei femei nu este definită doar de stilul vestimentar, dar și de curățenie și prospețime. O femeie îngrijită va atrage cu siguranță toate privirile, fiind tratată cu admirație. O femeie stilată și elegantă va

Eleganța unei femei nu este definită doar de stilul vestimentar, dar și de curățenie și prospețime. O femeie îngrijită va atrage cu siguranță toate privirile, fiind tratată cu admirație. O femeie stilată și elegantă va avea mereu haine îngrijite și ordonate, iar acest lucru îl puteți obține folosind un detergent de rufe și un balsam de calitate, cu un parfum care să vă transpună rapid într-o stare de bine.

Mirosul este unul dintre cele mai importante simțuri ale noastre, trezind în noi emoții și senzații complexe. Parfumul potrivit vă poate face să vă simțiți încrezătoare, relaxată, sau fericită. Lenor știe acest lucru, și de accea surprinde cu noua colecție – emoții parfumate care durează și durează!  Sunt mare fan Lenor, și după cum am scris într-un articol mai vechi ( pe care îl găsiți aici) îl flosesc de când mă știu. În noua colecție veți descoperi parfumuri proaspete, alese cu grijă, care să vă facă să atingeți o stare de bine.

PROSPEȚIME DE DURATĂ, INSPIRATĂ DE NATURĂ

 

Descoperiți noua formulă super-concentrată de la Lenor, precum și tehnologia inovatoare Freshlock. Acum vă veți bucura de prospețimea care durează mai mult și de un parfum mai intens al hainelor dumneavoastră!

Lenor, alături de Buzzstore mi-au trimis  și mie să încerc două variante din gamă, dar de-a lungul timpului eu le-am încercat aproape pe toate, și vă pot asigura că toate miros foarte bine, și sunt la fel de eficiente.  Iată mai jos sortimentele pe care eu le-am primit spre testare sunt parfumurile ce corespund unei stări de relaxare și bucurie.

Sunny Florets / Happy – Este pentru cei ce vor să regăsească un moment de fericire pe o pajiște verde, însorită și plină de flori, pentru a regăsi căldura razelor de soare ce vă dezmiardă pielea.

Emerald&Ivory Flower / Unwind – veți găsi momentul de liniște și relaxare, ca într-o grădină japoneză, atingând o stare senină cu arome delicate de bambus și mosc alb.

Gold Orchid / Chic – este pentru aceia care vor să evadeze într-un decor senzual de orhidee aurii,  vanilie și chihlimbar.

Exotic bloom  / Fun – notele delicioase de rodie, crin și fructe tropicale, vor aduce momente de pură bucurie pentru aceia ce își doresc o evadare ceva mai exotică.

Amethyst & floral Bouquet / Love – veți fi învăluit de un buchet floral de trandafir și frezie, cu note intense de vanilie, ce vă vor oferi un profund sentiment romantic.

Diamond & lotus flower / Glamour – pentru aceia care caută un moment exuberant, îndrăzneț și în același timp imprevizibil, cu note somptuoase de vanilie neagră și flori proaspete.

Dewy Blossom / Energy –  veți găsi un moment răcoritor de pur echilibru și claritate, înconjurat de note marine revigorante.

Aici veți găsi mai multe informații despre noile sortimente Lenor.

De ce iubesc balsamul de rufe Lenor

 

  • Am o serie de alergii la detergenții de rufe, iar Lenor este unul dintre puținele produse existente pe piață pe care le pot folosi;
  • Ador balsamul de rufe Lenor pentru că lasă hainele catifelate și moi după fiecare spalare;
  • Un balsam de rufe bun va proteja hainele împotriva scămoșării și decolorării, lungind astfel viața acestora;
  • Rufele au un plus de prospețime și un parfum discret;
  • Folosind Lenor veți reduce cutele pe țesături, față de detergentul folosit singur.

 

”Promit să mă bucur mai mult de momente…”  așa sună filtrul Lenor pe care îl găsiți pe pagina lor de instagram.  Momente de fericire, iubire, relaxare, fresh, bucurie, glamour, chic? Descoperiți cu noul filtru care sunt momentele de care vă veți bucura mai mult de acum înainte.

Tot ce rămâne de făcut acum este să vă găsiți parfumul care să se armonizeze cel mai bine cu starea dumneavoastră de spirit! Care este parfumul dumneavoastră Lenor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.