calciu

Oase puternice în 4 pași simpli

Ești femeie și trebuie să ai grijă de tine! Acorzi zilnic timp îngrijirii tenului tău, dar cât timp acorzi sănătății? Organismul nostru nu produce calciu, singura sursă venind din alimentație. Calciu și vitamina D sunt

Ești femeie și trebuie să ai grijă de tine! Acorzi zilnic timp îngrijirii tenului tău, dar cât timp acorzi sănătății?

Organismul nostru nu produce calciu, singura sursă venind din alimentație.

Calciu și vitamina D sunt nutrienți esențiali pentru sănătatea oaselor, și să furnizăm organismului cantitatea optimă în fiecare zi este dificil.

Când densitatea osoasă scade, este necesară o atenție sporită pentru a reduce riscul apariției efectelor nedorite ale lipsei de calciu în organism precum osteoporoza, tulburări ale sistemului neuro-vegetativ (palpitații, parestezii), funcționarea deficitară a miocardului sau a sistemului nervos, apariția insomniilor, etc.

Rețeta unui sistem osos sănatos urmează 4 pași simpli:

 1. Mișcare
  1. Exercițiile fizice regulate nu doar aduc o stare de bine, dar contribuie la o mai bună rezistență a oaselor.
 2. Alimentație echilibrată
  1. Alimentația este cheia spre succes. O dietă diversificată și bogată în calciu îți va asigura o stare de bine și oase puternice.
 3. Petrece timp în aer liber
  1. Vitamina D este secretul oasselor puternice, fiind cea care facilitează absorbția calciului în organism. Cea mai bună sursă de vitamina D este soarele. Petrece cel puțin 10 minute pe zi la soare și bucură-te de beneficiile lui!
 4. Suplimente
  1. O alimentație echilibrată cel mai probabil nu va furniza cantitatea necesară zilnică de calciu. Suplimentele vin în ajutor, completând aportul necesar.

Produsele Wellness au fost gândite pentru a susține frumusețea din interior, cu ajutorul suplimentelor nutritive, care pot fi integrate cu ușurință în programul zilnic de îngrijire. Produsele din această gamă au fost dezvoltate și fabricate în Suedia, în urma unor descoperiri știintifice avansate, recunoscute pe plan internațional de oameni de știință și consultanți medicali. Din această gamă face parte și suplimentul de calciu marin și vitamina D. Calciu marin & vitamina D cu Aquamin este o sursă marină 100% naturală de calciu – complex marin unic extras din alge. Recoltată organic şi sustenabil din apele pure ale Islandei, această algă calcifiată conţine în mod natural peste 70 de alte elemente minerale, pentru ca tu să te poți bucura de fiecare zi. Acest supliment este îmbogățit cu vitamina D naturală, pentru a facilita o absorbție optimă a calciului.

Formula masticabilă, ușor de consumat, asigură o absorbție mai ușoară și mai rapidă în organism.

calciu

Mod de administrare: Se poate administra fără prescripție medicală. A se consuma 1-2 tablete zilnic, după masă, în  cure de minim 30 de zile.  Cu xilitol, fără zahăr și cu aromă delicioasă de vanilie.

Bucură-te de toate clipele frumoase din viața ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.