optifibre

OptiFibre

Buna! Am revenit cu review-ul pentru OptiFibre. Nestle impreuna cu BUZZstore, mi-au trimis un pachet pentru a-l testa si impartasi cu voi parerea mea sincera. OptiFibre este un produs care ajuta la reglarea tranzitului, 100%

Buna! Am revenit cu review-ul pentru OptiFibre. Nestle impreuna cu BUZZstore, mi-au trimis un pachet pentru a-l testa si impartasi cu voi parerea mea sincera.

OptiFibre este un produs care ajuta la reglarea tranzitului, 100% de origine vegetala. Contine un singur ingredient: guma de guar pertial hidrolizata, cu efect prebiotic, ce ajuta in mod natural la reglarea tranzitului intestinal.

Este complet solubil in alimente moi sau lichide si iubesc faptul ca nu afecteaza gustul sau consintenta acestora. Pentru mine a  fost mai comod sa il dizolv in apa.

Am apreciat faptul ca nu contine gluten. Astfel se pot bucura de beneficiile lui chiar si persoanele celiace. Nu contine aditivi sau arome artificiale, ceea ce il face un produs bun chiar si pentru copii ( +3 ani), femei insarcinate sau care alapteaza.

 

Inainte de a incepe trebuie sa stii ca trecerea la o dieta bogata in fibre se face in timp, crescand consumul treptat. Incepe cu 1 masura pe zi (sau ½ in cazul copiilor cu varsta mai mica de 11 ani). Daca este necesar, cresteti consumul treptat, cu o masura la fiecare 3 zile, fara a depasi doza maxima zilnica recomandata, de 5 masuri pe zi. Odata ce activitatea intestinala s-a reglat, nu mai cresteti numarul de masuri. Vei gasi dispozitivul de dozare in interiorul pachetului.

Eu l-am testat timp de 9 zile, conform schemei de administrare de mai sus, si vreau sa va zic ca am simtit imbunatatiri. Inca de cand am introdus a doua masura disconfortul dat de balonare a inceput sa se amelioreze, si nu pot sa cred ce abdomen plat am. Pentru mine doua masuri pe zi a fost cantitatea ideala pentru ca tranzitul meu sa functioneze corect. Ma simt minunat de cand am inceput aceste suplimente.

Iti recomand cu drag Optifibre! Dupa ce l-am testat si am simtit beneficiile, nu voi renunta la acest produs.

Ai grija de tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.