pumpkinfest

PumpkinFEST

Boo-hoo-hoo! E aproape Halloween iar în Parcul  Regele Mihai I (Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle) din București are loc PumpkinFest. PumpkinFest este primul festival de Halloween din România. Festivalul a început pe 24 octombrie și

Boo-hoo-hoo! E aproape Halloween iar în Parcul  Regele Mihai I (Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle) din București are loc PumpkinFest.

PumpkinFest este primul festival de Halloween din România. Festivalul a început pe 24 octombrie și se va termina duminica aceasta, pe 27.

Mirosul de dovleac învăluie aleile parcului iar atmosfera unică de sărbătoare te va relaxa după o săptămână grea de muncă și te va detașa. Element central al acestui festival – dovleacul – îl vei regăsi în cele mai inedite variante: dovleac copt, prăjituri de casă cu dovleac, înghețată cu dovleac, plăcintă cu dovleac sau cannoli cu dovleac și multe altele.

Pentru cei mai pofticioși, organizatorii au pregătit și standuri cu mâncare tradițional românească, burgeri, grătar, dar și zone cu fructe, legume, zacuscă și gemuri bio. Mustul făcut pe loc și vinul proaspăt vor curge din abundență și vor completa perfect gustul festivalului din acest sfârșit de săptămână.

 

Cel mai mare zid de dovleci sculptați și iluminați din Europa

Dar în centrul evenimentului stă cel mai mare zid de dovleci sculptați și iluminați din Europa. Organizatorii și-au propus să pună împreună 30.000 de dovleci personalizați și să formeze un zid înalt de 5 metri și lung de 100 de metri. În fiecare seară, zidul de dovleci va fi iluminat, creând astfel un spectacol unic și o atmosferă de neuitat.

Poți contribui și tu la înalțarea acestui zid, sculptându-ți propriul dovleac, și urcându-l pe zidul înalt de 5m.

Intrarea la festival este gratuită, totuși, dacă vrei să participi la înalțarea acestui zid, trebuie să știi că un kit costă 30 de RON și conține un bostan, mănuși, unealtă de cioplit din lemn și lumânare.

Am fost și eu ieri și îți mărturisesc că m-am distrat pe cinste. Am modelat cel mai simpatic bostan și am râs copios alături de prietenii mei. Acest eveniment este perfect pentru copii și pentru toți cei care vor să se distreze. Îți garantez că atmosfera este unică aici, și veți petrece împreună cu cei dragi timp de calitate.  Veți creea amintiri frumoase care vor rămâne nu doar în cel mai mare zid de dovleci sculptați din Europa, dar și în inimile voastre.

Dacă nu ai alte planuri în acest sfârșit de săptămână, îți recomand să mergi la acest festival.

Nu uita să lași curat în urma ta. La marginea meselor există saci de gunoi, unde tu poți arunca toate resturile de dovleac.

Cuțitul pe care îl vei primi pentru a sculpta dovleacul este realizat din lemn. Trebuie să știi că se va uda și strica destul de repede. Poți aduce de acasă o lingură pentru a curăța mai ușor conținutul dovleacului, și un cuțit mic pentru a îl sculpta mai ușor.

Eu am ales să fac un dovleac simpatic și amuzant în locul unuia înfricoșător. Cum arată dovleacul tău?

babyliss-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.