SuperBlog

Spring SuperBlog 2019

In sfarsit a venit primavara! Si nu a venit singura, a venit insotita de vesti bune pentru toti bloggerii din Romania. Competitia Spring SuperBlog 2019 a inceput!! Pe aceasta cale imi anunt participarea la prima

In sfarsit a venit primavara! Si nu a venit singura, a venit insotita de vesti bune pentru toti bloggerii din Romania. Competitia Spring SuperBlog 2019 a inceput!!

Pe aceasta cale imi anunt participarea la prima mea competitie din SuperBlog. Sunt extrem de incantata de aceasta oportunitate si abia astept sa accept provocarile lor. Sigur ca aspir la un loc fruntas, dar vreau sa fiu realista. Exista multi bloggeri cu ani de experienta in fata. Dar sunt increzatoare si voi da tot ce am mai bun! SuperBlog este sansa mea de a creste in comunitatea bloggerilor din Romania, iar acesta este cel mai mare avantaj pe care il pot avea.

Ce inseamna Spring SuperBlog 2019? O multime de probe oferite de diversi sponsori, cu termene limita si premii pe masura!

Inscrie-te si tu!! Inca ai timp. Citeste regulamentul si scrie un scurt articol prin care sa iti anunti participarea la competitie. Completeaza formularul de inscriere si esti gata de o aventura virtuala!

Mult succes tuturor!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.