teatru

Teatru si cina

Hei! Nu stii unde sa mai iesi? Iata o idee super tare: cina si teatru! Si nu separat, ci luate impreuna! De curand am fost la Restaurantul Elisabeta si am vazut piesa de teatru “Sot

Hei! Nu stii unde sa mai iesi? Iata o idee super tare: cina si teatru! Si nu separat, ci luate impreuna!

De curand am fost la Restaurantul Elisabeta si am vazut piesa de teatru “Sot de vanzare”.

Localul

Localul este deosebit, si se afla intr-o cladire monument, ce dateaza din anul 1912, fiind una dintre cele mai semnificative cladiri reprezentand stilul arhitectural al epocii. Piesa de teatru s-a jucat in sala Regina Elisabeta. Aceasta sala te va purta in timp, in vremuri interbelice, pline de eleganta si rafinament. Sala are  o capacitate de 120 de persoane in sistem sitting.

Mancarea este execelenta si platingul deosebit! Iti recomand sa incerci desertul lor Nougat Parfait, o inghetata cu fructe confiate, cu mix de alune si sos picant de miere. Un desert ce va atinge toate simturile si va atrage prin mixul incitant de dulce-picant. Consulta meniul aici.

Teatrul

Piesa de teatru “Sot de vanzare” a fost extrem de comica. O piesa savuroasa, cu rasturnari de situatii, energie si umor de calitate!  Sub regia lui Marius Gilea, piesea scrisa dupa Mihail Zadornov, are o durata de o ora si douazeci de minute fara pauza. Este probabil una dintre cele mai de succes comedii actuale din Bucuresti. Mariana Radu, Ana Odagiu si Marius Gilea, iti vor oferi o seara plina de intorsaturi ce vor garanta rasetele in cascada.

Oxana (o tanara „moderna” pana in varful unghiilor strident colorate, frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu „look” si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta, pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc) pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract? (Teatrul Elisabeta)

8 thoughts on “Teatru si cina

  1. imi place tare mult ideea, teatru la retsaurant! inedit! si chiar e dragut, combini 2 lucruri, sigur iese ceva frumos. mancarea arata wow, deja mi-a plouat in gura!

  2. Am fost si eu acum cativa ani la o piesa de teatru intr-un local sic din Brasov si a fost totul foarte frumos, de la locatie la mancare si actul artistic.

  3. Cred ca este foarte frumos sa iei masa și în același timp sa vezi o piesa de teatru bună! Preparatele arata wow! Voierge și eu la acest restaurant cât mai curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.