femme luxe

A doua comandă FemmeLuxeFinery

Despre hainele celor de la Femmeluxefinery.co.uk v-am mai vorbit. Vă spuneam în articolul trecut cât de încântată sunt de produsele lor. Iată că a ajuns la mine și cea de-a doua comandă. Comanda a ajuns

Despre hainele celor de la Femmeluxefinery.co.uk v-am mai vorbit. Vă spuneam în articolul trecut cât de încântată sunt de produsele lor. Iată că a ajuns la mine și cea de-a doua comandă. Comanda a ajuns la mine destul de repede, maxim într-o săptămână.

Stone High Neck Bodycon Jumper Dress

Am profitat de cele câteva zile călduțe și am ieșit să fac poze.

Când am văzut această rochie pe site m-am îndrăgostit instant!  Jumper dress este un must have pentru mine, și am multe rochii de acest gen, dar niciodată nu am ieșit din negru.

La Stone High Neck Bodycon Jumper Dress mi-a atras atenția culoarea nude, care se integrează bine în orice combinație de culori, dar și tăietura din zona gâtului.  Are o lungime scurtă, ceea ce oferă un look sexy, dar nu vulgar, datorită mânecilor lungi și inălțimii gâtului. Este foarte comodă, iar materialul este fin. Această rochie completează perfect garderoba ta în zilele de primăvară sau toamnă!

 

Mid Wash Distressed Ripped Mom Jeans

Să alegi blugi de pe magazinele online pare complicat! Eu de cele mai multe ori evit acest lucru, pentru că nu știu dacă se potrivesc mărimile, dacă se așează bine pe mine etc. Cum am avut o experiență bună la comanda trecută am zis să comand și o pereche de mom jeans. Ghidul de mărimi a fost mai mult decât util și de această dată. Mid Wash Distressed Ripped Mom Jeans este modelul pe care eu l-am ales, și îmi vin foarte bine, sunt comozi și îi pot purta în diverse combinații. Cu această pereche de blugi nu poți da greș! Culoarea clasică albastru deschis, talia înaltă, și lungimea care lasă la vedere glezna, reușesc să creeze un look interesant chiar dacă îi vei purta cu un simplu tricou.

 

 

 

Black High Waisted Longline Cycling Shorts

Iubim colanții pentru că sunt comozi, dar mai ales pentru felul în care evidențiază silueta. Black High Waisted Longline Cycling Shorts se potrivesc oricărei siluete, datorită taliei înalte și liniei care alungește. Sunt disponibili în mărimile 6-12. Îi poți purta la sală, sau atunci când ieși în parc cu rolele sau bicicleta, dar poți trișa pușin și îi poți transforma într-o ținută sexy, purtându-i cu tocurile tale preferate!

Black Satin Draped Mini Dress

Iubesc croiala extrem de elegantă a acestei rochii! Drapajele interesante care pleacă de la umeri, îmbracă pieptul frumos, oferind volum, în timp ce pliurile de pe șolduri accentuează talia, mărind zona șoldurilor. O rochie care taie răsuflarea, oferind mister, clasă și eleganță! Black Satin Draped Mini Dress nu mai este disponibilă pe site, dar sper să o aducă înapoi curând. Însă vei găsi multe alte rochii mini negre satinate pe site.

 

Voi da curând o comandă nouă și voi reveni cu noi poze!

 

Sunteți pupați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.